Продавець Интернет магазин «Юлиус» розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1217 відгуків
Распродажа садовых светильников на солнечных батареях!!!Купить со скидкой
+380 (66) 927-88-58
Интернет магазин «Юлиус»
Кошик

Поради по використанню Овочерізки Найсер Дайсер Плюс

Поради по використанню Овочерізки Найсер Дайсер Плюс
Ріжуча пластина
Завжди встановлюйте ріжучу пластину таким чином, щоб потрібна ріжуча пластина лягла
в положення 1. За винятком нарізки на 8 частин .
1. Підніміть верхню ріжучу частину, щоб розташувати потрібну ріжучу пластину
всередину. Для цього спочатку плавно поверніть ріжучу пластину в нижню частину так, щоб
злегка закруглена вузька сторона ріжучої пластини збіглася з відповідним
отвором на каркасі ріжучої пластини, поки не почуєте клацання.
2. Покладіть продукт, який необхідно розрізати, на лезо (положення 1). Для нарізки
великими шматками або соломкою по все довжині продукту утримуйте продукт однією
рукою і акуратно придавлюйте верхню ріжучу частину іншою рукою, щоб продукт
не міг зісковзнути в іншу сторону.
3. Далі, різким рухом натисніть на верхню ріжучу частину обома руками. Продукт
для нарізки продавлюється сіткою через леза рівними частинами, соломкою або
часточками (в залежності від ріжучої насадки) і автоматично збирається у прозорому
контейнері.
4. Для того щоб відкрити контейнер і дістати нарізаний продукт просто підніміть всю
ріжучу кришку із звуженою боку і зніміть її. Притримуйте прозорий
контейнер іншою рукою.
5. На зворотному боці в нижній частині знаходиться утоплена ручка, яка допоможе Вам
витягти ріжучу пластину за допомогою її легкого підняття, і подальшого зняття.
Кришка часткового покриття ріжучих пластин:
За допомогою кришки часткового покриття ріжучих пластин Ви можете накрити зовнішній ніж
(ріжуче положення 2), що захищає краю леза і запобігає виникненню травм.
Поради:
Для нарізки кубиками просто щільно викладіть продукти на ріжучу пластину. Для
картопляного супу, наприклад, наріжте скибочками картоплю спочатку. Викладіть кілька
скибок на леза і повторіть крок для створення кубиків. Те ж саме можна зробити з
огірками, цукіні і пр.
Для нарізки інгредієнтів соломкою, наприклад, для приготування картоплі фрі, встановіть
картопля вертикально на ріжучу пластину. Таким же чином можна нарізати соломкою
огірки, морква, яблука тощо для приготування смачних соусів.
Ст. Ріжуча пластина для нарізання продуктів на 4 або 8 частин за допомогою встановлення
ріжучої печатки для нарізки 8 частин.
1. Встановіть ріжучу пластину для нарізання продуктів на 4 або 8 частин, як описано в пункті А.
Характерні особливості: завжди встановлюйте ріжучу печатку для нарізання продуктів на 4
частини в ріжуче положення 1, а для нарізання продуктів на 8 частин – завжди в ріжуче
положення 2 (див. зображення на стор 3).
2. На внутрішній стороні верхньої ріжучої частини розташовуються опорні стрічки поруч з сіткою.
На тильній стороні ріжучої печатки для нарізання продуктів на 8 частин розташовується затискач у
формі хреста. Для фіксації ріжучої пластини у верхній ріжучої частини натисніть затиском на
опорні стрічки (див. зображення).Увага!
 При установці ріжучої пластини стежте, щоб злегка закруглена звужена частина
ріжучої пластини лягла паралельно нижній ріжучої частини.
 Леза надзвичайно гострі для оптимальних результатів нарізки. З цієї причини і для
забезпечення безпеки зберігайте даний прилад в місцях, недоступних для дітей.
 Настановна ріжуча печатка для нарізання продуктів на 8 частин підходить ТІЛЬКИ для
нарізки ріжучою пластиною для нарізання продуктів на 4 або 8 частин. Якщо Ви будете
працювати з одною ріжучою пластиною, НЕ встановлюйте ріжучу печатку для нарізки
продуктів на 8 частин і витягніть її перед використанням інших пластин!
Поради:
Продукти з шкіркою, такі як перець, яблука або груші, необхідно завжди мати на
ріжучу пластину шкіркою вгору. Це заощадить Ваші сили.
Використовуйте правильну технологію, і все виявиться дуже просто: більш сильну руку (ліву
для лівші, праву для правші) покладіть на верхню ріжучу частину і натисніть на верхню
частину вниз, допомагаючи більш слабкою рукою. Це заощадить час і сили!
C. Насадка-терка з захисною кришкою
(1) Підніміть верхню ріжучу частину в положення 90 градусів (вертикально) і потягніть вгору,
щоб з'явилася печатка з бічних підставок.
(2) Спочатку зніміть захисну кришку з терки, натиснувши великим пальцем на маленький гачок
збоку таким чином, щоб вона змінила своє положення, а захисна кришка могла бути
просто знята. Після використання поверніть захисну кришку у вихідне положення таким
чином, щоб спочатку затискачі з одного боку збіглися зі своїми підставками, потім затискачі
з іншого боку збіглися зі своїми, поки захисна кришка не стане на своє місце.
(3) Акуратно встановіть «ніжки» терки в отвори на нижній ріжучої частини (див. зображення).
Тепер ніжно тисніть на іншу сторону до тих пір, поки терка не стане на своє місце.
(4) Тепер Ви можете натерти потрібні інгредієнти прямо в складальний контейнер, рухаючи
продуктывверх і вниз, злегка натискаючи на них.
З зовнішньої сторони нижньої ріжучої частини розташована поглиблена ручка. Вона допомагає
витягти тертку легким підняттям і подальшим витяганням.
Увага!
 Поверхня тертя надзвичайно гостра; використовуючи тертку, стежте, щоб жодна частина
тіла не стикалася з її поверхнею.
 Щоб уникнути травм і ушкоджень поверхні тертя після кожного використання
встановлюйте захисну кришку!
D. Ріжуча пластина з протектором леза і держателем продуктів
(1) Підніміть верхню ріжучу частину в положення 90 градусів (вертикально) і потягніть вгору,
щоб з'явилася печатка з бічних підставок.
(2) Акуратно встановіть «ніжки» ріжучої пластини в отвори на нижній ріжучої частини (див.
зображення). Тепер ніжно натисніть на іншу сторону до тих пір, поки ріжуча пластина не
стане на своє місце.
(3) Далі зніміть протектор леза, піднявши подовжувач ручки від нержавіючого леза.
(4) Наріжте продукти скибочками упоперек страви однією рукою, іншою рукою утримуйте
Найсер Дайсер Плюс в зафіксованому положенні. Леза з нержавіючої сталі ріжуть
продукти рівними скибками однакової товщини. Для Вашої ж безпеки використовуйте
тримач продуктів навіть для маленьких продуктів (див. розділ «Тримач продуктів»).Увага!
Щоб уникнути травм та пошкодження лез після кожного використання встановлюйте
протектор леза!
Тримайтеся за подовжувач ручки і натягніть його на нержавіючі леза. Переконайтеся, що 3 насадки
на нижній частині протектора лез встали на місце під нержавіючими лезами. Полегшити
установку протектора леза можна натисканням у центрі великим пальцем.
Тримач продуктів
Покладіть продукт (якщо він вже нарізаний, то поверхнею зрізу обличчям вниз) на блюдо.
Вставте тримач продукту по центру так, щоб опорні точки на нижній частині могли
проникнути в продукт для нарізки. Це запобіжить випадковому ковзання продукту під час
процесу нарізки і, в свою чергу, гарантує чистий результат без проблем. Переконайтеся, що
верхня похила сторона власника продукту відвернута від ручки ріжучої поверхні (див.
зображення).
Порада:
Занурте ріжучу пластину у воду перед використанням. Вологі леза ріжуть швидше і
вимагають менших зусиль. Під час нарізки леза підтримуються вологими за рахунок соку
фруктів і овочів.
Увага!
Для ідеальних результатів нарізки леза різальних пластин, терки і нержавіючих лез
надзвичайно гострі. З цієї причини прилад необхідно зберігати в недоступному для дітей
місці!
 Протиковзкі ніжки на нижній частині складального контейнера, на яких Найсер
Дайсер Плюс щільно стоїть на робочій поверхні.
 Якщо Ви готуєте продукти заздалегідь і хочете зберегти їх, то можна використовувати
складальний контейнер з герметичною кришкою для збереження свіжості продуктів. Таким
чином, Ваш складальний контейнер є ще і контейнером для збереження
свіжості! Ріжте зараз і використовуйте після!Можливості приладу
Ріжуча пластина 1 (6 мм x 6 мм) або ріжуча пластина 2 (12 мм x 12 мм)
Цибуля-шалот, часник, цибуля, пепероні, перець чилі для соусу сальса або супів і соусів, холодне
м'ясо для холодних м'ясних салатів або суфле, огірки, гриби, морква, цукіні, картопля,
помідори для салатів, овочевих страв або в якості інгредієнтів для супів – і багато іншого.
Ріжуча пластина 3 (18 мм x 18 мм) або ріжуча пластина 4 (6 мм x 36 мм)
Цибулю, наприклад, для приготування рагу або цибулевих соусів; перець, цукіні, гриби для салатів зі
свіжих овочів або страв в казанку; картоплю, огірки, помідори для салатів або овочевих
страв; шинка або варена куряча грудка; яблука, груші, персики, абрикоси, ананас, диня,
папайя, манго або банани для фруктових салатів – і багато іншого...
Ріжуча пластина 5 (для нарізки на 4 частини) або ріжуча пластина 6 (для нарізки на 8 частин)
Картопля для картопляних клинів або вареної картоплі; помідори для салату з
помідорів або овочевих страв; яйця (варені) для закусок з використанням яєць, огірки, редис,
цукіні для салатів, овочевих страв; гриби та інші грибні страви з ними, грибні пироги або
салати; сири (Гауда, Едам, Емменталь, Моццарелла, Бринза та ін) для сирних страв; великі
маслини для цацики, середземноморських страв; полуниця, яблука, груші, ківі, сливи, банани,
персики, абрикоси тощо для фруктових салатів, страв для здорового харчування з фруктовими
клиньями, коктейли, чаши или блюда с гарниром – и многое, многое другое...
Терка (крупная терка)
Сыр (например, Моццарелла, Чедер), шоколад, фрукты (яблоки, груши, и пр.), овощи (например, 
картофель, морковь, сельдерей, огурец), сливочное масло – и многое другое...
Режущая пластина с нержавеющим V-образным лезвием
Огурцы, редис, грибы, помидоры, цукини, лук, лук-шалот, кольраби, хрен, сельдерей, киви, 
яблоки, груши, бананы, лимоны, апельсины, лаймы, картофель, яйца имногое другое.
Обслуживание и чистка
В принципе, Найсер Дайсер Плюс необходимо очистить перед первым использованием и после 
каждого использования. Все элементы Найсер Дайсер Плюс могут быть промыты как под 
проточной водой, так и в посудомоечной машине.
Разбирайте Найсер Дайсер Плюс следующим образом:
Поднимите верхнюю режущую часть под углом 90 градусов (вертикально) и потяните вверх, пока 
печатка не появится из боковых подставок. 
Чтобы снять нижнюю режущую часть просто поднимите один из концов и снимите ее со
сборочного контейнера. Другой рукой удерживайте прозрачный сборочный контейнер.
Найсер Дайсер Плюс обладает функцией самоочистки решетки. Нажмите кнопку на лицевой 
стороні верхньої ріжучої частини. Складене прозоре страву на решітці автоматично
видавлюється і проводиться очищення решітки видаленням залишків продуктів.
Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner